Hou jij echt van muziek? Luister je graag naar muziek en ben je er graag mee bezig?

Wil je zelf weten hoe het is om een dj te zijn, wat een dj pressies doet en echt leren hoe muziek werkt in de digitale wereld? Of misschien hoe je alles aansluit en installeert voor een band of optreden?
Dan is digitale wereld van muziek iets voor jou.
We kunnen je alles leren op het gebied van aansluiten, mixen, dj en muziek kennis.  
Dj lessen:
mixen en produceren is een passie die je leert van de juiste kennis en ervaring. Die passie, enthousiasme en kennis willen wij overbrengen op anderen. 
Door middel van muziek, cd-spelers, mengpanelen en computer, kunnen we goed te luisteren naar muziek en gaan begrijpen hoe muziek in elkaar zit.
De lessen worden voorbereid door afspeellijsten te maken met muziek. 
wat altijd kan en erg leuk is als de leerling(en) zelf muziek meeneemt waar we mee aan de slag kunnen want iedereen heeft zijn eigen muziek voorkeur en het is het belangrijk dat iedereen zijn eigen weg in de muziek kan vindt. 
Voor de lessen worden ook simpele nummers geproduceerd voor de leerling(en) zodat ze er mee kunnen oefenen.
Tijdens deze lessen kunnen de leerlingen in een groep of privé lekker doen wat ze zelf leuk vinden en wij vinden samen een weg in wat jij wilt doen met de lessen. We geven o.a dj les in Gouda.
Dj inhuren:
Wil je een feestje geven met een dj en apparatuur? Dat kan ook wij verhuren een complete dj set speakerset en dj.  Je mag zelf natuurlijk ook altijd draaien als je dat leuk vind! 
Neem gerust contact met ons op!
Meld je direct aan voor een proefles

Heb jij ook interesse in een proefles?

Meld je dan hier onder aan door je gegevens in te vullen en een kleine motivatie. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!


JaNee