Drum Fitness

Muziekfabriek Rollingsticks heeft een heel nieuw lesaanbod, uniek in de regio.

Wij verzorgen wekelijkse lessen en workshops Drum Fitness voor jong en oud. De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden. Ervaring is niet nodig. Plezier staat voorop!

Wat is Drum Fitness?

Drumfitness is een totale workout waarbij op swingende muziek gedrumd en bewogen wordt, gezamenlijk in een groep. Met drumstokken sla je eenvoudige ritmes op een grote fitnessbal die op een verhoging staat.

Onder begeleiding van een ervaren docent worden de ritme’s en de passen stap voor stap uitgelegd en geoefend.

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende opstellingen van de ballen. Je kunt hierbij ritme’s slaan op je eigen bal of op die van je buurman of buurvrouw. Omdat je tijdens de hele workout in beweging bent verbrand je veel calorieën, maar je wordt er vooral heel vrolijk van.

Klinkt dit als muziek in je oren, meld je dan snel aan voor een proefles.

Workshops

Wij verzorgen workshops Drum Fitness voor groepen van alle leeftijden waarin samen plezier maken centraal staat. Super leuk voor kinderfeestjes, vriendengroepen, teambuilding/teamuitjes of als activiteit op scholen, buitenschoolse opvang en zorginstellingen en nog veel meer!

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Meld je direct aan voor een proefles

Heb jij ook interesse in een proefles?

Meld je dan hier onder aan door je gegevens in te vullen en een kleine motivatie. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!


JaNee