DRUM  •  ZANG  •  GITAAR  •  TOETSEN  •  DJ  •  DRUM FITNESS  •  FEESTJES  •  THEATER

MELD JE HIER AAN

  Geboortedatum (verplicht):

  Heb je ook interesse in andere lessen? Geef ze dan hieronder aan.

  Welke dagen zou je muzieklessen kunnen komen volgen?

  CONTACT

  Om contact op te nemen kunt u hier rechts een e-mail achter laten of bellen op onderstaand telefoonnummer.

  06-22106913

  De lessen vinden plaats op:
  Nieuwe Gouwe Westzijde 3A
  2802 AN Gouda
  info@muziekfabriekrollingsticks.nl

  Handelsnaam: Muziekfabriek Rollingsticks
  KvK nummer:  24453908
  BTW nummer: NL183168185B01

  Dé muziekschool met persoonlijke benadering!

  MUZIEKFABRIEK ROLLINGSTICKS

  Muziekfabriek Rollingsticks is in Gouda opgericht door Patrick Wognum. Wij zijn gestart als drumschool en inmiddels uitgegroeid tot een muziekfabriek met diverse muzieklessen zoals drumles, toetsen, DJ, gitaar, percussie, zang, bandcoaching, je eigen muziek produceren en muzikale feesten.

  Wij houden ons dagelijks op een professionele manier bezig met muzieklessen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Daarnaast organiseren wij optre-dens, concerten en evenementen.

  Bij Muziekfabriek Rollingsticks wordt les gegeven door enthousiaste, ervaren en betrokken docenten. Met hun passie voor muziek begeleiden ze kinde-ren, jongeren en ouderen waarbij wordt ingespeeld op ieder zijn eigen wensen en niveau.

  Het uitgangspunt van Muziekfabriek Rollingsticks is een persoonlijke benadering. Het is belangrijk dat Iedere leerling in zijn eigen tempo zijn of haar talent kan ontwikkelen. Leerlingen kunnen wekelijks muziekles krijgen in bovenstaande disciplines. Naast deze educatie verzorgen wij kleine en grote evene-menten, waarbij leerlingen een serieus podium krijgen om hun talent te laten zien en horen aan een publiek. Ook begeleiden wij bands en faciliteren wij in beeld- en geluidopnames.

  Rock band, zangles Gouda, Gitaarles Gouda, Drumles Gouda, Pianoles Gouda