DRUM  •  ZANG  •  GITAAR  •  TOETSEN  •  DJ  •  DRUM FITNESS  •  FEESTJES  •  THEATER

DRUMMEN

Heb jij altijd al willen leren drummen, maar nog nooit de stap naar drumles gezet? Of heb je al drumervaring maar wil je meer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Bij Muziekfabriek Rollingsticks krijg je drumles van de beste docenten van Gouda en omstreken. Of je nou je favoriete muziek mee wilt leren drummen, een band wilt gaan vormen of gewoon een fijne hobby zoekt, jouw wens is ons uitgangspunt.

Wil je leren drummen in een groep, of toch liever privé drumles? Samen met je docent ga je kijken wat voor les bij jou past. De lessen worden aangepast aan jouw tempo en samen met de docent kies je de muziek die je graag wilt leren spelen. Zo wordt voor iedere leerling een eigen lespad samengesteld.

Muziekfabriek Rollingsticks heeft ook ervaren drummers veel te bieden. Les van uitvoerend muzikanten die weten wat het is om op het hoogste niveau muziek te maken. Maar ook de mogelijkheid om in een band te gaan spelen of zelfs je eigen band te vormen. Muziekfabriek Rollingsticks helpt je hier graag bij.

Enthousiast geworden?

Drummen, Drumles, Drummen Gouda, Drummen leren, Drum school

De beste drumschool van de Benelux

“Muziekfabriek Rollingsticks is de beste drumschool van de Benelux en Patrick Wognum de beste drumleraar!”

NOG GEEN ERVARING?

Dat is geen punt!

Bij Muziekfabriek Rollingsticks beginnen we bij het begin en zorgen we ervoor dat je het instrument onder de knie krijgt! En dat is geen probleem, want de drumdocenten zorgen voor een persoonlijke en individuele benadering waardoor iedereen al snel leert drummen.

DRUM IK ALLEEN?

Bij Muziekfabriek Rollingsticks zijn er verschillende lesmogelijkheden. Het lesaanbod geeft mogelijkheden voor zowel privélessen als groepslessen.

Bij Muziekfabriek Rollingsticks vinden wij het belangrijk dat je als muzikant ook samen leert spelen.

PROEFLES DRUMMEN

  CONTACT

  Om contact op te nemen kunt u hier rechts een e-mail achter laten of bellen op onderstaand telefoonnummer.

  06-22106913

  De lessen vinden plaats op:
  Nieuwe Gouwe Westzijde 3A
  2802 AN Gouda