Ben jij binnenkort jarig en lijkt het je leuk om dit op een muzikale manier te vieren?
Vier dan je feestje bij Muziekfabriek Rollingsticks! Wij bieden drie verschillende feestjes aan, kortom voor ieder wat wils. Ieder heeft zijn eigen niveau en daar houden wij ook rekening mee. Wij willen kinderen graag de kans geven om te doen wat ze leuk vinden. Onze feestjes duren 60-90 minuten.

KEUZE UIT 5 TE GEKKE KINDERFEESTJES

DJ DAG

Lees meer

Lijkt het jou super vet om net als Martin Garrix of Armin van Buuren een wereldberoemde DJ te worden? Dan is dit jou kans. Tijdens dit feestje krijg je een korte workshop van een echte DJ. Aan het einde mogen jullie laten zien wat je hebt geleerd. Lijkt je dit wat? Vier dan je DJ feestje bij Muziekfabriek rollingsticks!

SING & SWING

Lees meer

Hou jij van zingen? Droom je ervan om een echte superster te worden? Dan is dit echt wat voor jou! Je zingt samen met je vrienden/vriendinnen een super leuk nummer, en je gebruikt daarbij de juiste zangtechnieken die wij je aanleren. De jarige kan van te voren zelf een liedje door geven om te zingen, dit hoeft uiteraard niet.
Duur: 60 minuten

DRUM DRUKTE

Lees meer

Heb jij altijd al willen leren drummen? Dan kun jij hier wel wat mee! Tijdens dit feestje leren wij je een paar basisritmes om te drummen. Ook leggen wij je uit hoe een drumstel precies in elkaar steekt en hoe je hem moet bespelen. Tijdens dit feestje gebruiken we verschillende instrumenten. Denk aan een djembee, conga, shaker enz. We laten je per instrument zien hoe je deze moet bespelen. Ook leren wij je natuurlijk een paar simpele ritmes. Vervolgens mag je zelf aan de slag. Je leert om samen met elkaar te spelen. Uiteindelijk pas je alles wat je hebt geleerd toe in een mooi eindresultaat gemaakt.
Duur: 60 min

VOOR 1 DAG EEN (POP) BAND

Lees meer

Lijkt het jou leuk om in een band te spelen? Kies dan voor dit feestje! Ieder kan een instrument kiezen dat hij/zij wil bespelen. Uiteraard kan er ook gezongen worden. Vervolgens leggen wij per instrument uit hoe je dit moet bespelen. Ook leren wij je over het samenspel in een band. Uiteindelijk pas je wat je hebt geleerd toe d.m.v. het spelen van een liedje. Hierin bespeelt iedereen zijn eigen gekozen instrument.
Duur: 90 minuten

PERCUSSIE PRET

Lees meer

Tijdens dit feestje gebruiken we verschillende instrumenten. Denk aan een djembee, conga, shaker enz. We laten je per instrument zien hoe je deze moet bespelen. Ook leren wij je natuurlijk een paar simpele ritmes. Vervolgens mag je zelf aan de slag. Je leert om samen met elkaar te spelen. Uiteindelijk pas je alles wat je hebt geleerd toe in een mooi eindresultaat gemaakt.

Duur: 60 minuten

Wat kun je verwachten bij een Rollingsticks muziek feest?

Zodra je bij Rollingsticks door de deur stapt ben je direct een artiest en zo wordt je uiteraard ook behandeld!
We beginnen met een introductie waar we gezellig wat drinken zo dat we helemaal klaar zijn om los te gaan. Je wordt mee genomen door verschillende studio’s waar je alle instrumenten die je altijd hebt willen bespelen mag uitproberen. Wanneer je een keuze van instrument hebt gemaakt gaan we een liedje instuderen.
Uiteraard horen er bij een verjaardag cadeautjes en wat lekkers, dus na het oefenen van jullie gekozen liedje hebben we een moment om even de muzikale energie tot rust te laten komen en de jarige je cadeau te geven en uit te laten pakken terwijl er wat lekkers wordt gegeten en gedronken.

Na dat de jarige jop zijn of haar cadeau’s allemaal open heeft gaan we snel weer door met gezellig samen muziek maken en verder met het liedje oefenen, en tot slot hebben we het beste voor het laatst bewaard want jullie gaan….
Dit gaan we natuurlijk nog niet verklappen.

Neem snel contact op om jouw feest waar te maken!