Ben jij binnenkort jarig en lijkt het je leuk om dit op een muzikale manier te vieren?

Vier dan je compleet verzorgde feestje bij Muziekfabriek Rollingsticks!

Wij bieden maar liefst negen verschillende feestjes aan, kortom voor ieder wat wils. Ieder heeft zijn eigen niveau en daar houden wij ook rekening mee. Wij willen kinderen graag de kans geven om te doen wat ze leuk vinden.

Onze feestjes duren 60-90 minuten.

Bekijk ons aanbod

Ons aanbod

Kinderfeestje Zang

Hou jij van zingen? Droom je ervan om een echte superster te worden? Dan is dit echt wat voor jou! Tijdens dit feestje leer je een aantal simpele zangtechnieken, denk aan het juist gebruiken van de kopstem/borststem. En de ademhaling tijdens het zingen. Je zingt een liedje met z’n allen. Als je al wat verder bent op het gebied van zang kan dit eventueel ook meerstemmig. De jarige kan van te voren zelf een liedje door geven om te zingen, dit hoeft uiteraard niet.

Duur: 60 minuten

Neem contact met mij op
Kinderfeestje Dans

Tijdens dit feestje zullen we de kinderen een korte choreografie aanleren. De kinderen kunnen rekenen op simpele danspasjes. De jarige kan van te voren zelf een liedje door geven om op te dansen, dit hoeft uiteraard niet.

Duur: 60 minuten

Neem contact met mij op
Kinderfeestje Zang & dans

Mocht je het leuk vinden om de twee hierboven genoemde feestjes te combineren dan is dit feestje meer wat voor jou. Kortom alles is mogelijk! Ook bij dit feestje mag de jarige zelf een lied doorgeven om op te dansen en te zingen.

Duur: 60 minuten

Neem contact met mij op
Kinderfeestje Drummen

Heb jij altijd al willen leren drummen? Dan kun jij hier wel wat mee! Tijdens dit feestje leren wij je een paar basisritmes om te drummen. Ook leggen wij je uit hoe een drumstel precies in elkaar steekt en hoe je hem moet bespelen.

Duur: 60 minuten

Neem contact met mij op
Kinderfeestje Percussie

Tijdens dit feestje gebruiken we verschillende instrumenten. Denk aan een djembee, conga, shaker enz. We laten je per instrument zien hoe je deze moet bespelen. Ook leren wij je natuurlijk een paar simpele ritmes. Vervolgens mag je zelf aan de slag. Je leert om samen met elkaar te spelen. Uiteindelijk pas je alles wat je hebt geleerd toe in een mooi eindresultaat gemaakt.

Duur: 60 minuten

Neem contact met mij op
Kinderfeestje Bandcoaching

Lijkt het jou leuk om in een band te spelen? Kies dan voor dit feestje! Ieder kan een instrument kiezen dat hij/zij wil bespelen. Uiteraard kan er ook gezongen worden. Vervolgens leggen wij per instrument uit hoe je dit moet bespelen. Ook leren wij je over het samenspel in een band. Uiteindelijk pas je wat je hebt geleerd toe d.m.v. het spelen van een liedje. Hierin bespeelt iedereen zijn eigen gekozen instrument.

Duur: 60 minuten

Neem contact met mij op
Kinderfeestje Gitaar

Tijdens dit feestje leren wij je een paar simpele akkoorden op de gitaar. Ook hoort daar natuurlijk een bepaald slagje bij. Uiteindelijk kun je een paar akkoorden achter elkaar spelen. Dit vormt samen weer een liedje. Ook leggen we je in dit feestje uit wat bijvoorbeeld een capo en een plectrum is. En hoe je deze moet gebruiken.

Duur: 60 minuten

Neem contact met mij op
Kinderfeestje Piano

Lijkt het jou leuk om piano te leren spelen? Dan is dit wat voor jou! In dit feestje leren wij je hoe je bepaalde simpele akkoorden op een piano speelt. En hoe je deze akkoorden kunt herkennen. Ook leggen wij je het verschil uit tussen mineur en majeur akkoorden. Uiteindelijk pas je wat je hebt geleerd toe in het spelen van een liedje.

Duur: 60 minuten

Neem contact met mij op

Neem contact met mij op