DRUM  •  ZANG  •  GITAAR  •  TOETSEN  •  DJ  •  DRUM FITNESS  •  FEESTJES  •  THEATER

KINDERFEESTJES

Ben jij binnenkort jarig en op zoek naar een topidee voor je kinderfeestje? Kom naar Muziekfabriek Rolling Sticks voor een van de leukste kinderfeestjes van Gouda. Wat zeg ik? Het leukste kinderfeestje van Zuid-Holland!

Wij bieden maar liefst zes verschillende kinderfeestjes aan met allemaal een eigen thema op het gebied van muziek en theater. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel hoe de feestjes er bij ons uitzien.

Na een feestelijke ontvangst mogen jullie op onderzoek in de verschillende studio’s van Muziekfabriek Rolling Sticks. Een goede gelegenheid om de instrumenten te bekijken en uit te proberen. Als iedereen een keuze voor een instrument heeft gemaakt, kan er begonnen worden met het instuderen van het door de jarige gekozen liedje, met als knaller een echt optreden aan het eind! Uiteraard horen er bij een verjaardag ook cadeautjes en wat lekkers. Na het optreden, staat er dan ook een feestelijk gedekte tafel klaar met natuurlijk een cadeautje voor de jarige.
Alle kinderfeestjes duren 90 minuten en zijn inclusief wat lekkers, drinken en uitnodigingen.

AANBOD KINDERFEESTJES

Houd jij van zingen dansen en acteren? Dan is dit feestje echt iets voor jou!

Tijdens dit feestje leer je de basis van theater en spelen we een scene uit je favoriete musical of film.

We gaan aan de slag met een toffe choreo en leren het leukste lied, waarbij je de juiste zangtechnieken krijgt aangeleerd. Na het oefenen is het moment gekomen voor een echt optreden en gaan jullie laten zien wat jullie hebben geleerd.

Showtime dus!
(De jarige mag van tevoren zelf een lied/favoriete film/musical door geven om mee aan de slag te gaan, maar dit hoeft niet.)

Duur: 90 minuten

Lijkt het jou super vet om net als Martin Garrix of Armin van Buuren een wereldberoemde DJ te worden? Dan is dit je kans! Tijdens dit feestje krijg je een korte workshop van een echte DJ. Aan het einde mogen jullie laten zien wat je hebt geleerd. Ben jij een echt party animal? Kom dan je DJ-feestje vieren bij Muziekfabriek Rolling Sticks!

Duur: 90 minuten

Houd jij van zingen? Droom je ervan om een echte superster te worden? Dan is Sing &Swing echt iets voor jou! Je zingt samen met je vrienden/vriendinnen een super leuk nummer, en je gebruikt daarbij de juiste zangtechnieken die wij je aanleren. De jarige mag van tevoren zelf een liedje door geven om te zingen, maar dit hoeft niet.

Duur: 90 minuten

Heb jij altijd al willen leren drummen? Dan is dit je kans! Tijdens dit feestje leren wij je een paar basisritmes drummen. Ook leggen wij je uit hoe een drumstel precies in elkaar steekt en hoe je het moet bespelen. Tijdens dit feestje gebruiken we naast het drumstel verschillende andere slaginstrumenten, denk aan een djembee, conga, shaker enz. Ook met deze instrumenten mag je zelf aan de slag. Je leert om samen met elkaar te spelen en toe te passen wat je hebt geleerd om zo toe te werken naar een mooi eindresultaat.

Duur: 90 min

Tijdens dit feestje gebruiken we verschillende instrumenten. Denk aan een djembee, conga, shaker enz. We laten je per instrument zien hoe je het moet bespelen en leren je een paar basisritmes aan. Vervolgens mag je zelf aan de slag! Je leert om samen met elkaar te spelen en met zijn allen wordt toegewerkt naar een knallend eindresultaat!

Duur: 90 minuten

Lijkt het jou leuk om in een band te spelen? Dan is dit het perfecte feestje voor jou! Iedereen mag een instrument kiezen dat hij/zij wil bespelen. Uiteraard kan er ook gezongen worden. Na het uitleggen van de instrumenten gaat iedereen onder begeleiding aan de slag op het gekozen instrument en werk je met zijn allen toe naar een flitsend optreden!!

Duur: 90 minuten

Houden jullie van muziek en bewegen dan is dit Drum Fitness feestje echt wat voor jou!

Kom gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes plezier maken. Dit feestje is echt voor de sportieve kinderen. Lekker actief bezig zijn met leuke liedjes waar je samen met je vrienden vette ritme’s gaat spelen op drum Firness ballen. Heerlijk bewegen en genieten. Natuurlijk mag je ook verzoeknummers aanvragen.

Duur: 90 minuten.

BINNENKORT JARIG?

Rollingsticks geeft je een dag om niet te vergeten

WAT KUN JE VERWACHTEN BIJ EEN ROLLINGSTICKS MUZIEK FEEST?

Zodra je bij Rollingsticks door de deur stapt ben je direct een artiest en zo wordt je uiteraard ook behandeld!

We beginnen met een introductie waar we gezellig wat drinken zo dat we helemaal klaar zijn om los te gaan. Je wordt mee genomen door verschillende studio’s waar je alle instrumenten die je altijd hebt willen bespelen mag uitproberen. Wanneer je een keuze van instrument hebt gemaakt gaan we een liedje instuderen.
Uiteraard horen er bij een verjaardag cadeautjes en wat lekkers, dus na het oefenen van jullie gekozen liedje hebben we een moment om even de muzikale energie tot rust te laten komen en de jarige je cadeau te geven en uit te laten pakken terwijl er wat lekkers wordt gegeten en gedronken.

Na dat de jarige jop zijn of haar cadeau’s allemaal open heeft gaan we snel weer door met gezellig samen muziek maken en verder met het liedje oefenen, en tot slot hebben we het beste voor het laatst bewaard want jullie gaan…. Dit gaan we natuurlijk nog niet verklappen!

AANMELDEN KINDERFEESTJE

  Mét uitnodiging kaartjesZonder uitnodiging kaartjes

  CONTACT

  Om contact op te nemen kunt u hier rechts een e-mail achter laten of bellen op onderstaand telefoonnummer.

  06-22106913

  De lessen vinden plaats op:
  Nieuwe Gouwe Westzijde 3A
  2802 AN Gouda