Welkom bij Muziekfabriek Rollingsticks

Muziekfabriek Rollingsticks is in Gouda opgericht door Patrick Wognum. Rollingsticks is gestart als drumschool en inmiddels uitgegroeid naar een muziekfabriek met diverse muzieklessen zoals drumles, toetsen, DJ, gitaar, percussie, AMV, zang, bandcoaching, elektronica in de muziek en muzikale feesten. Deze lessen worden gegeven door getalenteerde docenten met veel praktijk ervaring.

Patrick is afgestudeerd uitvoerend musicus en heeft met vele bekende artiesten gespeeld, musicals begeleid en studiowerk gedaan. Ook heeft hij meer dan 750 bekende hits uitgeschreven voor drums. Zijn jarenlange studie en praktijkervaring op verschillende muziekscholen, verenigingen en bands vindt zijn weerspiegeling in de lessen.

Muziekfabriek Rollingsticks houdt zich dagelijks op een professionele manier bezig met muzieklessen aan kinderen, jongeren en volwassenen. Daarnaast organiseert Muziekfabriek Rollingsticks optredens concerten en evenementen.

Bij de Muziekfabriek Rollingsticks wordt les gegeven door enthousiaste, ervaren en betrokken docenten. Met hun passie voor muziek begeleiden ze kinderen, jongeren en ouderen waarbij wordt ingespeeld op ieder zijn eigen niveau en wensen. Het uitgangspunt van Muziekfabriek Rollingsticks is een persoonlijke benadering. Iedere leerling kan op zijn of haar eigen tempo leren en wordt gezien in zijn of haar talent.

Leerlingen kunnen wekelijks muziekles krijgen in bovenstaande disciplines. Naast deze educatie verzorgt Muziekfabriek Rollingsticks kleine en grote evenementen, waarbij leerlingen een serieus podium krijgen om hun talent te laten zien en horen aan een publiek. De Muziekfabriek Rollingsticks begeleidt ook bands en faciliteert in beeld- en geluidopnames.

Meer informatie of aanmelden voor een les? Neem dan snel een kijkje bij ons uitgebreide aanbod!

ons team

Patrick Wognum
Oprichter / docent drummen

Ernst Dekker
Docent gitaar

Dylan Anders
Docent DJ

Chris Robbemont
Docent bas gitaar & bandcoaching

Eric van den hoogeband
Docent Piano/ Toetsen

Tirza de Bruijn
Docent Piano/ Musical/ Amv & Kinderfeestjes

Niels van der Steenhoven
docent gitaar & toetsen

Sharon Verhagen
Zang Docent