Heb jij altijd al willen drummen zoals je grote idolen? 

Wat houd je nog tegen? Drummen is voor veel mensen een fantastische uitlaatklep en een geweldige hobby. Als drummer ben je de persoon die het tempo houdt en zorgt dat de muziek een tof ritme heeft, Je bent niet weg te denken en dat alles terwijl je helemaal los kunt gaan!

Meld je direct aan voor een proefles

“Het is nooit te om iets nieuws te leren”

Nieuwe leerlingen zijn altijd welkom

Op basis van de beschikbare plaatsen, kun je altijd terecht bij Rollingsticks. Ruim 150 leerlingen maakten deze stap al, Nu is de keuze aan jou. Voor alle leeftijden en muzieksoorten passen wij het lesprogramma aan. Onze jongste leerling is 5, de oudste is 59! Drummen is een heerlijke hobby, een uitlaatklep, een manier om de zinnen te verzetten. Of je nou lekker met Spotify wilt mee drummen,een bandje wilt beginnen of met drumscores mee willen spelen, Wij garanderen je drumplezier.

Nog geen ervaring?

Dat is geen punt! Bij Rollingsticks beginnen we bij het begin en zorgen er voor dat je het instrument snapt! En dat is geen probleem want met een instrument zo gaaf als een drumstel word het nooit saai.

Drum ik alleen?

Nee, bij Drumschool Rolling Sticks vinden wij het belangrijk dat je als muzikant samen leert spelen, dit beïnvloed je vaardigheden als percussionist en je maakt tegelijk nog vrienden voor het leven.

Heb jij ook interesse in een proefles?

Meld je dan hier onder aan door je gegevens in te vullen en een kleine motivatie. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! 
Let op: Dit formulier is uitsluitend voor drumlessen bij Rolling Sticks.


JaNee